ArkaPlan

Gaziler Günümüz Kutlu Olsun

Sakarya Meydan Muhaberesinin kazanılmasıyla, TBMM tarafından Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e, "MAREŞAL" rütbesi ile "GAZİ" ünvanı verilerek 98. yıl dönümünü kutladığımız 19 Eylül Gaziler Günü, bizlere bu kahramanlara karşı olan vefa borcu ve şükranlarımızı sunma olanağı vermiştir.

Şehitlerimiz ve gazilerimiz, vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğruna üstün fedakarlıklar göstererek canı ve kanı pahasına göğsünü siper etmiş şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşıp bu nişanı bir ömür boyu gururla taşıyarak büyük kahramanlıklara imza atmışlardır. Bu sebeple, gazilerimizin taşıdıkları onura yakışır bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri, hak ettikleri imkân ve şartlara kavuşturulmaları konusunda gereken duyarlılık her zaman gösterilmelidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta bulunan gazilerimize aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyoruz.

Güvenlik-İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım