ArkaPlan

Sendikamızın Örgütlenme Zaferi, 'ptt Para A.ş.' Yeni Dönemde Güvenlik - İş'te

Güvenlik - İş

İşkolunun değişmez lideri sendikamız Güvenlik-İş, işkolundaki sendikal örgütlenmelerindeki başarılarına bir yenisini daha eklemiş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına toplu iş sözleşmesi yapmak adına gerçekleştirdiğimiz yetki tespiti başvurumuz, bakanlığın incelenmiş yetki tespiti yazısıyla olumlu sonuçlanarak tarafımıza bildirilmişti.

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.'de Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanun gereğince Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca tarafımıza herhangi bir itiraz olmadığını bildiren tespit yazısı gelmiştir.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca tarafımıza 6356 sayılı Kanunun 44 üncü maddesi gereğince PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.'de Güvenlik-İş Sendikamızın işletme toplu iş sözleşmesi yapmaya yetkili olduğunu gösteren yetki belgesi Bakanlıktan tarafımıza ulaşmıştır.

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş bünyesinde çalışan tüm özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, bu başarıda emeği geçen tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz.

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım