ArkaPlan

A.ç.s.h.b. Tarafından 19. İş Kolu Üye İstatistik Verileri Açıklandı

Güvenlik - İş

2019 Temmuz İş Kolu Üye İstatistikleri A.Ç.S.H.B Tarafından Açıklandı, 41.444 Üye ile her sene istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden Güvenlik-İş Sendikamız, sadece son 6 ayda 5.560 Üye katılımı ile siz değerli meslektaşlarımızla gücümüze güç katarak ailemizi büyütmeye devam ediyoruz. 19. İş Kolunda verdiğimiz mücadelede bizlere destek veren değerli üyelerimize ve özel güvenlik görevlilerine teşekkür ederiz.

Her geçen gün üye sayısını arttıran sendikamız Güvenlik-İş özel güvenlik görevlilerini doğrudan ilgilendiren önemli çalışmalara imza atmıştır.

Bununla beraber Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanımız, Genel Yönetim Kurulumuz ve Teşkilatlarımızın tüm mensupları özel güvenlik sektöründe üyelerimiz Özel Güvenlik Görevlilerinin güvenceli iş kapsamında çalışması ve özel güvenlik sektöründe çalışanların temsili için bir bütün olarak var gücümüzle mücadeleye devam edecektir.

Bizler yola çıktığımız 2011 yılında Özel Güvenlik Görevlilerinin sesi olma iddiasıyla işe koyulduk. Her geçen gün üye sayımızda istikrarlı bir şekilde büyüyerek yolumuza devam ettik. Süreç içerisinde Özel Güvenlik Görevlilerinin sorunlarını ve taleplerini gerekli platformlarda dillendirdik onların sesi ve soluğu olduk.

Direncimizi kaybetmeden üyelerimize ve onların ailelerine umut olmaya devam ettiğimiz bugünlerde özellikle Taşerona Kadro konusunda verdiğimiz çaba üyelerimiz tarafından da görülmekte ve takdir edilmektedir, amacımız kamu'da taşeron işçiliğin tamamen ortadan kaldırılmasıdır.

Bizler bu gücü ve mücadele azmini siz değerli üyelerimizden aldık ve bu güç her geçen gün aramıza katılan meslektaşlarımızla birlikte daha örgütlü bir hale gelerek büyüdü ve bu günlere geldi.

Kadro sürecinde kapsam dışında bırakılan KİT'lerde ve farklı kurumlarda çalışan işçilerimiz için Konfederasyonumuz TÜRK-İŞ ile birlikte her platformda umut olduk ses olduk ve Sendikamızın bu çalışması ile bizlere "Bizim de hakkımızı savunun" diye gelen farklı iş kollarında arkadaşlar oldu.

KİT'lerde çalışan işçilerin kadro çalışmasında bu kadar etkin olmamızın en büyük nedeni de üyelerimizden aldığımız güçtü.

Biz şunu çok iyi biliyoruz ki, Güvenlik-İş Sendikası olarak sizden aldığımız güç ile sadece Özel Güvenlik Görevlilerinin değil, hak kaybına uğramış tüm emekçilerin sendikası olduk.

Türkiye'de çalışan tüm özel güvenlik görevlilerinin sendikamıza olan inancından ve desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Özellikle kamu'da kadroya geçen işçilerin ücret adaletsizliği ve kamu kesimi toplu iş sözleşmesinden yoksun bırakılarak YHK tarafından belirlenen çerçeve ile yapılan TİS genelgesi adeta günümüz koşullarında değersiz hale gelmiş ve verilen 4+4 zam enflasyon karşında adeta erimiştir, üyelerimize ve kamu'da çalışan tüm işçilere enflasyon farkının verilmesinin elzem olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz.

Verdiğimiz haklı ve onurlu mücadele ile Türkiye'nin en çok konuşulan sendikası ve sivil toplum kuruluşu olduk, olmaya devam ediyoruz.

19 no'lu Güvenlik ve Savunma İş Kolunda Sendikamızın temel taşlarını oluşturan ve gücümüze güç katan değerli üyelerimiz!

Tabandan örgütlenmenin verdiği sağlamlıkla hak, hukuk, emek ve onurlu yaşam için özel güvenlik görevlileri için çıktığımız bu yolda hep birlikte mücadelemiz devam edecektir. Özel Güvenlik Görevlileri için çıktığımız bu onurlu yolda, dünden daha iyi, bugünden daha güçlü olacağımız yarınlar için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü Sendikamızın Yönetim Kurulu ve teşkilatımız ‘'Özel Güvenlik Görevlilerinden'' oluşmaktadır ve sorunlarınızı dertlerinizi anlayan bir anlayışla hareket etmektedir.

Tüm özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımızı, Sendikamızın çatısı altında birleşerek bu büyük gücün parçası oldukları için teşekkür ediyor, Özel Güvenlik Görevlilerini bu haklı ve onurlu davamızda bizimle birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz.

e-Devlet Kod: 345 GÜVENLİK-İŞ /TÜRK-İŞ

Emeği ve katkısı olan herkese Teşekkür ediyoruz…

Biz Birlikte Güçlüyüz!

Özel Güvenlik Her Yerde Görmezden Gelme

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım