ArkaPlan

Ptt Pal A.ş. 1. Dönem Toplu İş Sözleşmesi Görüşmelerimiz Başladı

Güvenlik - İş

PTT PAL Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri AŞ. ile Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası (Güvenlik-İş) 1. Dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerine 08.07.2019 tarihinde İstanbul'da PTT PAL Genel Merkezinde ilk oturum gerçekleşti.

Görüşmeye; Güvenlik-İş Sendikamızı temsilen Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet DURCUK, Fevzi KARATAŞ ve Galip Bektaş GÜVENÇ, Genel Başkan Baş Danışmanı Prof. Dr. Türker TOPALHAN, İstanbul Avrupa Yakası Bölge Başkanı Kenan KARABULUT, Toplu Sözleşme Müdürümüz Murat Yadigar KEKLİK, Baş Hukuk Müşavirimiz Av. Levent ATABAY katıldı, PTT PAL Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri AŞ. Temsilen Genel Müdür Salih Ziya AYDINAY, Genel Müdür Yardımcıları Ufuk Tanju GÜVEN ve Sedat GÜNAYDIN, İnsan Kaynakları Müdürü Derya CÖMERT ve Genel Koordinatör Murat ŞAHİN katıldı.

PTT PAL Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri AŞ. Genel Müdürü Sayın Salih Ziya AYDINAY konuşmasında toplu iş sözleşmesinin uzlaşı içinde masa başında bitirilmesini temenni ederek, "Görüşmelerin karşılıklı iyi niyet çerçevesinde geçmesini diliyor, görüşmeler sonucunda yapılacak olan toplu iş sözleşmesinin karşılıklı olarak hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI konuşmasında, Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin karşılıklı iyi niyet çerçevesinde geçmesini dileyerek, Sözleşmesinin Türkiye Geneli PTT'lerde çalışan üyelerimize, teşkilatımıza, PTT PARA A.Ş. Genel Müdürlüğümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi. Genel Başkanımız ÇAĞIRICI, özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımız bu ülkede her zaman kritik yerlerde görevlerini ifa ediyor. PTT'ler bu ülkenin göz bebeğidir. Bizde Güvenlik-İş Sendikası olarak Türkiye geneli PTT'lerde çalışan özel güvenlik görevlilerinin temsilcisi olarak mücadelemizi el birliğiyle vererek her zaman üyelerimizin daha iyi bir geleceğe ve yarınlara güvenle bakması için çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Toplu iş sözleşmesi görüşmesinin ilk toplantısında, taraflar arasında yapılan değerlendirmelerle İlk 4 madde üzerinde anlaşma sağlandı.

Görüşmelerin tamamlanmasından sonra karşılıklı olarak hediyeler takdim edildi. Teşkilatımız adına Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI ay yıldız motifli bir hediye verdi, PTT PAL Genel Müdürü Sayın Salih Ziya AYDINAY Genel Başkanımıza resminin basıldığı PTT Pul'u hediye etmiştir.

Bir sonraki toplantının Güvenlik-İş Sendikası Genel Merkezimizde 16.07.2019 tarihinde Saat 14:00 da devam edilmesine karar verilmiştir.

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım