ArkaPlan

Sendikamız İskenderun ve Hatay'da Temaslarda Bulundu

Sendikamız İskenderun ve Hatay'da Temaslarda Bulundu

Güvenlik-İş Sendikamız İskenderun ve Hatay'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Sendikamız ilk ziyaretini Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet DURCUK ve Hüseyin ÇALKAYA ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürü Mehmet ÇAPARALİ'yi makamında ziyaret ederek gerçekleştirdi. Görüşmeye Hatay il Temsicimiz Mustafa Kemal SAVAŞ hazır bulundu.

Sendikamızın bir sonraki ziyareti İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt AKTAŞ ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Alpaslan ATEŞ'e gerçekleştirdi. Görüşmeye Hatay İl Temsilci Yardımcımız Emrah TÜRKMEN hazır bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, kurumda çalışan özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımızın sorun ve talepleri iletildi. Ayrıca Güvenlik-İş Sendikamızın çalışmaları, çalışma yaşamı konularında bilgilendirme yapıldı.

Ziyaretler sırasında Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürü Sayın Mehmet ÇAPARALİ' ye, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Mevlüt AKTAŞ' a ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Sayın Alpaslan ATEŞ' e Sendikamız Güvenlik-İş'e göstermiş oldukları ilgi ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım