ArkaPlan

Genel Başkanımız İlo 108. Uluslararası Çalışma Konferansına Katıldı

Güvenlik - İş

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI, Birleşmiş Milletler Ofisi Cenevre/İsviçre'de düzenlenen 108. İLO Uluslararası Çalışma Konferansına katıldı.

Türkiye'de Çalışanları TÜRK-İŞ Temsil Etti

İLO 108. Uluslararası Çalışma Konferansında İşverenleri Temsilen TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak AKKOL, Hükümeti Temsilen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK ve Türkiye'de Çalışanları TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY Temsil ederek birer konuşma gerçekleştirdiler.

İLO 108. Uluslararası Çalışma Konferansına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Fuat OKTAY, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sn. Zehra Zümrüt SELÇUK, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sn. Ahmet ERDEM, Türk-İş Genel Başkanı Sn. Ergün ATALAY, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Özgür Burak AKKOL, Genel Başkanımız Sn. Ömer ÇAĞIRICI ve Türk-İş'e bağlı Sendikaların Genel Başkanları İLO Temsilcileri ve çok sayıda davetliler katıldı.

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım