ArkaPlan

26 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftasını Tüm Yurtta Coşku İle Kutladık

Güvenlik - İş

26-30 Haziran ‘Özel Güvenlik Günü ve Haftası' 2004 yılında yayınlanan 5188 sayılı "Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik" yasasının Resmi Gazete ‘de yayınlanmasının 15. Yıl dönümünde özel güvenlik görevlileri "Özel Güvenlik Günü ve Haftası'nı kutlamaya başladı.

Beşikten – Mezara yaşamın her alanında gece – gündüz, yaz-kış demeden, Milletimizin can ve mal güvenliği için 7/24 nöbet tutan özel güvenlik görevlileri, bu yıl da çalıştıkları tüm kurumlarda ‘Özel Güvenlik Günü ve Haftasını' kutladı.

Bu yıl Güvenlik-İş Sendikamızın girişimleri sonucu, BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa DESTİCİ, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU, TÜRK-İŞ Genel Başkanımız Sayın Ergün ATALAY başta olmak üzere; siyaseten ve iş dünyasından,kurumlardan birçok önemli isim bu günü kutlayan açıklamalar yayınladı.

Güvenlik-İş Sendikası olarak Özel güvenlik haftası boyunca tüm Ülke genelinde şubelerimiz, temsilciliklerimiz aracılığıyla yerel ve ulusal olmak üzere birçok medya kuruluşunda "26 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası" dolayısıyla açıklamalar yayınlayarak özel güvenliklerin gür sesi yeniden duyularak farkındalığımız hissettirildi.

Bizler bir gün değil her gün hatırlandığımız günün özlemiyle ilk günkü heyecanımızla Özel Güvenlik Görevlilerinin hak ettiği saygınlığa ulaşması için elimizden gelen tüm çabayı harcıyoruz.

Başta Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanımız olmak üzere ,Genel Başkan Yardımcılarımıza, Şube Başkanlarımıza, İl Temsilcilerimize ve Temsilci Yardımcılarımıza üyelerimize ve tüm özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımıza 26 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftasında bizlere destek olan BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa DESTİCİ'ye,, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU'ya, TÜRK-İŞ Genel Başkanımız Sayın Ergün ATALAY'a MHP adına Grup Başkan Vekili Sayın Muhammed Levent BÜLBÜL'e, Özel Güvenlik Daire ve Denetleme Başkanımız Sayın Suat ÇELİK'e, Kamu Kurum ve kuruluşlarının yetkililerine, Siyasi Partilerimizin vekillerine, şirket yetkililerine ve TÜRK-İŞ'e bağlı kardeş sendikalarımıza, özel güvenlik meslektaşlarımızın yanlarında oldukları için Güvenlik-İş Sendikamız adına teşekkür ediyoruz.

Özel Güvenlik Her Yerde, Görmezden Gelme!

Sosyal Medya

Copyright © 2024 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım