ArkaPlan

DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ (DHMİ) ESENBOĞA HAVALİMANI ÜYELERİMİZDEN SENDİKAMIZA ZİYARET

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Ankara Esenboğa Havalimanı’nda görev yapan üyelerimiz, sendikamızı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında Genel Yönetim Kurulumuzla değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında üyelerimiz, Genel Başkanımız Ömer Çağırıcı ve Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Durcuk ile bir araya gelerek sahadaki gelişmelere dair görüşlerini paylaştı.

Ziyarete katılan Baştemsilcimiz Ramis Maral, Ramazan Aktaş ve İsmail Can, sendikamızın sahadaki güçlü faaliyetleri ve kararlı duruşu için teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini ifade etti.

Genel Merkezimize yapılan bu nazik ziyaret nedeniyle Esenboğa Havalimanı üyelerimize teşekkür eder, birlik ve dayanışma içinde sürdürdüğümüz sendikal mücadeleyi kararlılıkla devam ettireceğimizi belirtiriz.

Biz Birlikte Güçlüyüz…

Sosyal Medya

Copyright © 2025 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım