Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanımız Ömer Çağırıcı, Sakarya’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Adapazarı Belediye Başkanı Sayın Mutlu Işıksu ve TÜRK-İŞ Sakarya İl Başkanı, Demiryol-İş Sendikası Adapazarı Şube Başkanı Sayın Cemal Yaman’ı makamlarında ziyaret etti.
Genel Başkanımız Ömer Çağırıcı, Adapazarı Belediye Başkanı Sayın Mutlu Işıksu’yu makamında ziyaret ederek çalışma hayatı ve belediye bünyesinde görev yapan üyelerimiz özel güvenlik görevlilerinin gündemine ilişkin karşılıklı istişarelerde bulundu.
Gerçekleştirilen görüşmede, toplu iş sözleşmesi süreçleri ve özel güvenlik emekçilerinin çalışma hayatına ilişkin konular değerlendirildi.
Genel Başkanımız Ömer Çağırıcı, Adapazarı Belediye Başkanı Sayın Mutlu Işıksu’ya üyelerimiz ve sendikamız adına gösterdiği ilgi ve duyarlılık ile toplu iş sözleşmesi süreçlerine sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret programı kapsamında Genel Başkanımız Ömer Çağırıcı, TÜRK-İŞ Sakarya İl Başkanı ve Demiryol-İş Sendikası Adapazarı Şube Başkanı Sayın Cemal Yaman’ı da makamında ziyaret etti. Görüşmede çalışma hayatı, sendikal gündem ve emekçilerin karşılaştığı konular üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Genel Başkanımız Ömer Çağırıcı, Sayın Mutlu Işıksu ve Sayın Cemal Yaman’a nazik ev sahiplikleri ve samimi yaklaşımları için teşekkürlerini iletti.
Mutlukent Mah. 1964. Sok. No : 23 Çankaya/ANKARA
+90 [312] 417 27 23 +90 [850] 441 03 45 | +90 [312] 433 32 90 | [email protected]
Hafta İçi : 09:00 - 17:30