ArkaPlan

Sendikamızdan Başkentray İstasyonlarında Görev Yapan Üyelerimize Ziyaret

Güvenlik-İş Sendikası olarak, TCDD 2. Bölge Müdürlüğüne bağlı Başkentray İstasyonlarında görev yapan özel güvenlik görevlisi üyelerimizi işyerlerinde ziyaret ettik.


Ziyaretler, Ankara Bölge Başkanımız Caner Yılmaz, Bölge Sekreterimiz Selim Ülger ile İşyeri Temsilcimiz Âdem Targutay ve Temsilcimiz Harun Demirtaşın katılımıyla gerçekleştirildi.


Heyetimiz, görev noktalarında üyelerimizle birebir görüşerek: Genel Başkanımız Sayın Ömer Çağırıcı’nın selamlarını iletti, çalışma koşullarına dair talepleri dinledi, güncel konular üzerine kapsamlı istişarelerde bulundu.


Üyelerimizin sahadaki görüş ve önerilerinin, sendikal çalışmalarımıza yön vermede büyük önem taşıdığı bir kez daha vurgulandı.


Güvenlik-İş Sendikası olarak, özel güvenlik görevlilerinin çalışma hayatına ilişkin sorunlarının çözümü ve haklarının güçlendirilmesi için sahadaki temaslarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.

Sosyal Medya

Copyright © 2025 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım