Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet DURCUK ve Fevzi KARATAŞ ile birlikte DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Sayın Enes ÇAKMAK'ı makamında ziyaret ettiler.
Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ''DHMİ Genel Müdür Yardımcımız Sayın Enes ÇAKMAK’ı Yönetim Kurulumuz ile birlikte makamında ziyaret ederek DHMİ bünyesinde çalışan üyelerimiz özel güvenlik görevlilerine ilişkin istişare gerçekleştirdik'' dedi.
DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Enes ÇAKMAK ise Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI'ya ve Yönetim Kurulu Üyelerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Genel Yönetim Kurulu Üyelerimiz, DHMİ Havacılık Acil Yardım ve Güvenlik Dairesi Başkanı Sayın Mehmet Mahir DEMİRKAZIK'ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette, DHMİ bünyesinde havalimanlarında çalışan üyelerimizle ilgili istişare gerçekleştirildi.
Mutlukent Mah. 1964. Sok. No : 23 Çankaya/ANKARA
+90 [312] 417 27 23 +90 [850] 441 03 45 | +90 [312] 433 32 90 | info@guvenlikis.org.tr
Hafta İçi : 09:00 - 17:30