ArkaPlan

SENDİKAMIZDAN TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI A.Ş. SATINALMA DAİRESİ BAŞKANI ŞAHİN’E ZİYARET

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Durcuk ve Ankara Bölge Başkanımız Caner Yılmaz, 5 Mart 2025 tarihinde Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Satın alma Dairesi Başkanı Sn. Fatih Şahin’i makamında Ziyaret etti.

Görüşmede, çalışma hayatının güncel konuları ve üyelerimiz özel güvenlik görevlilerinin karşılaştığı sorunlar üzerine istişarede bulunuldu. Ayrıca, şeker fabrikalarında çalışan üyelerimizin yemek ücretlerinin fabrikadan fabrikaya farklılık göstermesi konusu gündeme getirilerek, bu durumun düzeltilmesi yönünde adımlar atılması gerektiği vurgulandı. Bunun yanı sıra, nöbet noktalarında yaşanan sorunlar da iletilerek çözüm talep edildi.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Durcuk, "Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Satın alma Dairesi Başkanı Sn. Fatih Şahin’e, duyarlılıklarından dolayı Güvenlik-İş Sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Sosyal Medya

Copyright © 2025 | Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım