'Sivil Havacılık Güvenliği ve Sivil Havacılıkta Kariyer Yolculuğu' konferansı Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.
Bingöl Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Sivil Havacılık Güvenliği ve Sivil Havacılıkta Kariyer Yolculuğu” konferansına, Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Durcuk konuşmacı olarak katıldı. Konferansa Elazığ Bölge Başkanımız Serkan Polat'ta ve Bingöl İl Temsilcimiz Cahit Ateş katılım sağladı.
Sivil havacılık güvenliği ve kariyer planlaması üzerine gerçekleştirilen konferansta, Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Durcuk, sendikamızın özel güvenlik sektöründeki önemine ve STK’ların havacılık güvenliği alanındaki rolüne vurgu yaptı.
Durcuk, sektörde güvenlik bilincinin artırılması için yürütülen çalışmalardan bahseden Durcuk, özel güvenlik görevlilerinin havacılık güvenliği konusundaki kritik sorumluluklarını da anlattı.
Konferansın açılış konuşmasını Yılmaz Doğru yaparken, programda Sivil Havacılık Güvenliği ve Sivil Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği hakkında Cem Uysallı, sivil havacılıkta kariyer süreci üzerine ise Dr. Burhan Çapan sunum gerçekleştirdi. Ayrıca, Tuncay Balcı sivil havacılık güvenliği konusundaki güncel gelişmeleri paylaştı.
Panel sonunda çekiliş düzenlenerek katılımcılara hediyeler takdim edildi. Yoğun ilgi gören etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Güvenlik-İş Sendikası olarak, havacılık güvenliği konusunda farkındalık oluşturma ve sektördeki gelişmelere katkı sağlama yönündeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Etkinliğe ev sahipliği yapan Bingöl Üniversitesi’ne ve organizasyonda emeği geçen tüm kurum ve yöneticilere teşekkür ederiz.
Mutlukent Mah. 1964. Sok. No : 23 Çankaya/ANKARA
+90 [312] 417 27 23 +90 [850] 441 03 45 | +90 [312] 433 32 90 | info@guvenlikis.org.tr
Hafta İçi : 09:00 - 17:30